Fisioteràpia

Plana activa ofereix un servei de fisioteràpia, el qual consisteix en el tractament i rehabilitació després de patir qualsevol tipus de lesió.

El nostre objectiu és reduir la inflamació, alleugerar el dolor i recuperar al màxim possible el moviment i rang articular per poder obtindre una bona funcionalitat i qualitat de vida del pacient.

Les tècniques de tractament que es fan servir a plana activa, són massatges terapèutics, drenatges limfàtics, ventoses, punció seca, exercici terapèutic i educació postural.

Horaris

De dilluns a divendres

De 9:15 a 13:00 i de 15:15 a 21h

A consultar al telf: 641 436 769

Tipus de massatges i tarifes

Els massatges terapèutics, l’exercici terapèutic i l'educació postural els fem servir per tractar qualsevol tipus de lesió neuromuscular o lesió múscul-esquelètica. En ells, s’alliberen tensions produint així la millora de la funcionalitat dels músculs, lligaments, tendons i articulacions del nostre cos disminuint el dolor d’aquests.

Les ventoses i la punció seca són tècniques que s’utilitzen quan hi ha una afectació múscul- esquelètica. Les ventoses són unes tasses que es fan servir mitjançant el buit i en elles s’aconsegueix augmentar el flux sanguini permetent així una oxigenació més òptima del múscul i una relaxació d’aquest. Per altra banda, la punció seca és una tècnica invasiva que s’utilitza per tractar el dolor miofascial.

Finalment, els drenatges limfàtics s’utilitzen per a millorar el sistema limfàtic eliminant tot aquell líquid acumulat en qualsevol zona del nostre cos.

Tot això, cada tractament es fa de manera individual i personalitzat per a cada pacient.